Home

Openingstijden

Wanneer kunt u bij ons terecht?

Tussen 8.00 uur en 17.00 uur is de praktijk geopend. Met uitzondering van de dinsdagmiddag, de praktijk sluit dan om 12.00 uur. Voor spoedeisende klachten kunt u dan contact opnemen met ‘Huisartsenpraktijk De Eendracht’, De Eendracht 2c 7651CZ te Tubbergen, telefoonnummer: 0546-623355.

Bereikbaarheid

Neem contact op

Ons telefoonnummer is 0546-621485. Voor SPOED kiest u een 1 in het keuzemenu.  Dit telefoonnummer is bereikbaar op werkdagen van 8.00 uur tot 17.00 uur m.u.v. dinsdagmiddag. Email: praktijk@huisartsenpraktijkdemosbeek.nl. In geval van levensbedreigende situaties kunt u altijd contact opnemen met 112.

Spreekuur

Zorg op maat

In de praktijk wordt spreekuur gehouden volgens afspraak en de assistente zal vragen waarvoor u een afspraak wilt maken. Wij willen u vragen om per afspraak één klacht te bespreken. Indien u meerdere klachten heeft, met meerdere personen komt, een langer gesprek wilt of wanneer u bijvoorbeeld komt voor een medische ingreep, dan zal de assistente hier meer tijd voor inplannen.

Huisbezoek

Wanneer komt de huisarts bij u?

Indien uw gezondheid het niet toelaat om naar de praktijk te komen kunt u bij de assistente een huisbezoek aanvragen. Belt u hiervoor alstublieft in de ochtend tussen 8.00 uur en 10.00 uur. De assistente zal u aanvraag met de huisarts bespreken. De huisbezoeken worden in de regel aan het begin van de middag afgelegd.

Assistentes

Wat is hun rol?

Onze drie assistentes hebben een veelomvattende taak waarvoor zij een medische opleiding hebben gevolgd. Daarnaast worden zij regelmatig bijgeschoold. Zij zorgen voor een optimale organisatie binnen onze praktijk. Ook voor hen geldt het beroepsgeheim. Voor vele praktische vragen en adviezen kunt u bij hen terecht. Wie zijn onze assistentes en waarvoor kunt u bij hen terecht?  Lees meer

Praktijkverpleegkundigen

Wat is hun rol?

Anne Gerritsen is praktijkverpleegkundige somatiek/ouderenzorg en begeleidt patiënten met een lichamelijke chronisch aandoening, met name met diabetes, astma / COPD en hart- en vaatziekten. Maaike Eshuis is onze praktijkondersteuner GGZ Jeugd.  Voor een afspraak bij Maaike mag u contact opnemen met onze praktijk.

Themaspreekuren

Naast het reguliere spreekuur bieden wij u meer

Binnen onze praktijk bieden wij meerdere spreekuren aan zoals; chronische longziekten, hart- en vaatziekten, diabetes (suikerziekte), anticonceptie, stoppen met roken, wrattenspreekuur, allergie spreekuur en klein chirurgische ingrepen spreekuur.  Lees meer

CHPA

Centrale Huisartsenpost Almelo

Buiten kantooruren, dus in avond-, nacht-, en weekenduren én op zon- en feestdagen is er voor dringende gevallen altijd een huisarts bereikbaar via de huisartsenpost in Almelo. U belt hiervoor met telefoonnummer 088-588 0 588 en u wordt te woord gestaan door een ervaren en hiervoor speciaal opgeleide doktersassistente. U dient altijd een afspraak te maken.

Herhaalrecepten

Mail ons uw herhaalrecept door

U kunt bij ons op verschillende manieren uw herhaalrecepten aanvragen. Uiteraard telefonisch en bij de assistente aan de balie, echter daarnaast is het sinds kort ook mogelijk om dit via de email te doen, oftewel 24 uur per dag! Bestel hier uw herhaalrecept(en)

Opleidingen

Erkend leerbedrijf

Onze praktijk biedt aan verschillende studenten een stageplaats. Hierbij kan het gaan om een doktersassistente in opleiding, een praktijkondersteuner in opleiding of een co-assistent. Wij zullen u tijdig informeren over zijn of haar aanwezigheid (via de website en de beeldbank in de wachtkamer). Mocht u daar bezwaar tegen hebben, laat het ons dan gerust weten.

Inschrijven

Nieuwe patiënten

Indien u woonachtig bent in de gemeente Tubbergen en zich wilt laten inschrijven, neem dan contact op met de assistente. Vervolgens kunt u onderstaand inschrijfformulier invullen. Wij schrijven u daarna in en zorgen dat de voorgaande huisarts u uitschrijft en uw dossier naar ons verstuurd.
Inschrijfformulier

Links

Zoek niet verder

Onder de knop vindt u een scala aan verschillende handige links waaronder van de ziekenhuizen in de buurt, fysiotherapie, podotherapie, diëtiste, de centrale huisartsenpost en meer. Lees meer

sfeer